Nieuw: Mysphere

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is de Mysphere hoofdtelefoon uit  dan ook leverbaar in de Benelux via X-FI Audio Import.

Er zijn hoofdtelefoons en er is Mysphere. Al jaren kijken wij naar dit product uit ontwikkelafdelingen in Oosterijk, hopende dat deze parel voor de wereld beschikbaar zou komen. Het is zover. De Mysphere is uit de ontwikkelfase en wordt sinds een jaar verkocht. X-FI Audio import is trots en blij om te kunnen bevestigen dat zij met ingang van heden de distributie van dit geweldige merk mogen gaan voeren voor de Benelux. Daarmee zijn ze wereldwijd ook meteen de eerste distributeur die dit merk mogen voeren.

Open

Mysphere is ontwikkeld door de ingenieurs van de AKG K 1000. Dit is voor de kenners de beste hoofdtelefoon ooit ontwikkeld en verkocht. Daar is eigenlijk geen discussie over. Ook niet over de klank wat ons betreft. De Mysphere is een open hoofdtelefoon en is door zijn ontwerp en technische doorontwikkeling meer een podium van live muziek dan een hoofdtelefoon. Kom dus snel luisteren en maak opnieuw kennis het het concertgebouw of een ander willekeurige stage. U zult versteld staan. Beloofd!’. Prijs: €4000.

 

Mysphere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *