Audio Note

Music's Finest Conductor

website fabrikant

Audio Note staat wereldwijd bekend om hun uitgebreide aanbod aan muzikale apparatuur in alle prijsklassen. De ontwerper Peter Qvortrup volgt zijn eigen weg om met muziek een livebeleving neer te zetten die nergens anders mogelijk is.

Alle Audio Note componenten bestaan in hun hart uit buizen. De ontwerpen zijn uitgekiend en staan bekend om hun intelligente lay-out en solide bouwkwaliteit. Wat met Audio Note direct opvalt is de rijke, open klank die vrijwel geen enkel ander merk kan bieden. Het gaat om het ervaren van een ultiem live-gevoel. Bijzonder aan Audio Note is dat ze dit weten te combineren met de hoogste resolutie, maar met de focus geheel op de muzikaliteit en het genieten van muziek. Audio Note is niet voor iedereen, maar veel liefhebbers willen daarna niets anders meer…

Audio Note is o.a. bekend van z’n topapparatuur, waaronder de Ongaku en de DAC 5 (gezien als de beste versterker en DAC ter wereld). Daarnaast biedt Audio Note ook zeer betaalbare componenten van hoog niveau. Een compleet Audio Note systeem levert de meeste Audio Note-magie, maar de veelzijdigheid van alle componenten maakt ook andere combinaties zeer goed mogelijk.

“Forget hifi and start enjoying music, now and for the rest of your life…”

Audio Note Ongaku - X-Fi

Ongaku

Gebaseerd op de wereldberoemde 211 buizen.

Geweldige versterker op basis van de krachtige 211 buizen. We hebben ‘m binnen en het is waanzinnig. Nog 10x zo goed als de Baby Ongaku. Binnenkort meer info.

DAC5 Special

De meest extreme DAC ter wereld.

Bij de Audio Note DAC5 Special gaan we echt niet alle interne bijzonderheden uitlichten, want het is behoorlijk duidelijk dat dit de meest extreme DAC ter wereld is. We hebben ‘m staan en kunnen écht niet meer zonder, zó verschrikkelijk veel muzikaliteit, ‘analoog’ maar zonder de nadelen. En werkelijk alle muziek klinkt goed terwijl de contrasten tussen opnames groter zijn dan ooit. Een heel vreemde gewaarwording. Zeg niet dat sommige CD’s ‘slecht moeten klinken’, dat is onzin en deze DAC5 bewijst het. Verre van betaalbaar maar de enige optie als je echt voor de top gaat.

Audio Note DAC5 Special - X-Fi

M5 Preamplifier

Met Tantalum weerstanden, Elna Cerafine condensatoren en meer…

De Audio Note M5 staat middenin de M3 Pre-Amplfier family. Dus gebaseerd op de M8, voor het eerst in uitvoering gebracht in de M3 en nu in de Audio Note M5 met betere componenten zoals meer Tantalum weerstanden, Elna Cerafine condensatoren en een voeding gebaseerd op de M10!