Avantgarde Acoustic

Purity Meets Performance

website fabrikant

Avantgarde heeft het voor elkaar. De nieuwe XD serie is compleet en bij ons te beluisteren. Al sinds jaar en dag zijn wij groot liefhebber van hoornsystemen en iedereen die onze visie kent zal dat niet verbazen; hoog rendement systemen met de meest muzikale versterkers die er te vinden zijn. Audio Note en AirTight zijn merken die wereldwijd zorgen voor de meeste muzikale beleving die je je kunt voorstellen. Daar waar er zoveel smaken zijn als meningen is iedereen het er over eens; Avantgarde hoorns zijn geweldig en wereldwijd geroemd.

Kom luisteren naar de nieuwe XD serie van Avantgarde en beoordeel kritisch of je het met ons eens bent.

XD staat voor Xtreme Digital. Dit geeft aan dat alle nieuwe Avantgarde XD producten nu DSP gecontroleerd en volledig programmeerbaar in de lage frequenties zijn. Daarnaast biedt de Avantgarde XD series nu de mogelijkheid om de luidsprekers helemaal te laten integreren in de ruimte waar ze staan. Ultieme roomcorrectie behoort nu tot een van de standaardfunctionaliteiten en dat biedt grote voordelen ten opzichte van de vorige range Avantgarde producten. Iedere set klinkt totaal geïntegreerd en eventuele beperkingen in de ruimte worden nu door de nieuwe digitale software opgelost.

Avantgarde Acoustic Trio XD - X-Fi

Trio XD

Neem plaats. Ontspan. En geniet…

De Avantgarde Acoustic Trio XD is simpelweg de beste luidspreker ooit van Avantgarde Acoustic! En laten we eerlijk zijn, het is niet per sé het minst opvallende product. Maar in Avantgarde Acoustic’s zoektocht naar de ultieme performance komen uiteraard altijd de meest fascinerende ontwerpen uitvloeien. De Trio XD is een mijlpaal in technologie en in sound.

Duo XD

Een superluidspreker voor een exquisiete en onvergetelijke luisterervaring.

De Avantgarde Acoustic Duo XD, met zijn significant grotere subwoofermodule, smelt de finesse van de voorgaande Duo modellen, met de superdynamische moeiteloosheid van de dubbele 12 Inch Driver Engine. De Duo XD is vloeiend en in staat om een enorm immersief gevoel te geven bij klassieke muziek, en spannende en opzwepende rock ‘n’ roll te weergeven. Een superluidspreker voor een ongekende en fantastische muziekervaring.

Avantgarde Acoustic Duo XD - X-Fi

Avantgarde Zero XD

Avantgarde Acoustic Uno XD - X-Fi

Uno XD

Een droomsysteem met de intensiteit van volledige sferische hoorns die zelfs de kleinere luisterruimtes laten klinken als concertzaal.

Met zijn spherische 20 inch hoorn is de Uno XD het basisintroductiemodel tot de wereld van Avantgarde Acoustic. Een echte doorgewinterde luidspreker die ongekende schoonheid combineert met opwellende intensiteit. Maar meer dan alles vertegenwoordigt de Uno XD alles waar Avantgarde Acoustic voor staat: power, moeiteloosheid, en vooral puur muzikaal genot!