Furutech

Pure Transmission

website fabrikant

Furutech is de grootste fabrikant van high-end audio-accessoires, stekkerblokken en bekabeling ter wereld. Alleen de meest pure, non-magnetische en cryogeen behandelde materialen worden toegepast (Alpha-process), en de technische innovatie bij Furutech is uniek. Al vele malen introduceerden ze technieken die zichzelf direct hebben bewezen (en door anderen werden gekopieerd). Hun kijk op techniek is nuchter, waarbij alle keuzes exact kunnen worden gemeten, uitgelegd en als belangrijkste: worden gehoord en gezien.

Furutech componenten zijn inmiddels essentiële onderdelen van al onze systemen. Overal gebruiken we op z’n minst de Furutech stekkerblokken en powercords. Deze brengen onze sets naar een niveau waar we niet meer zonder kunnen. Zo groots en verfijnd tegelijk, stukken kleurrijker dan welke andere oplossing ook die we hebben gehoord. En uiteindelijk: overtuigender, natuurlijker, echter.

Furutech Nanoflux - XFi

NanoFlux-NCF Power Cord

Uitgerust met de veelbekroonde FI-50 NCF Piezo Ceramic Connectors.

La Grande Épreuve. Bij Grand Prix Racing is er slechts één focus: het testen en verleggen van de absolute limieten van technologie en performance. Furutech bouwt iedere kabel in hun lijn op exact dezelfde manier. Geoptimaliseerde ingenieuze oplossingen, toegepast op de meest geavanceerde materialen en processen, en met extreem perfectionisme in bouwkwaliteit. Alles voor de ultieme test.

DeMagα

Nu met 20% grotere demagnetiserende werking.

De nieuwe en verbeterde Furutech DeMagα demagnetiseert LP’s, CD’s, DVD’s, Blu-rays, en zelfs interlinks en connectoren. Nu met 20% grotere demagnetiserende kracht ten opzichte van de originele DeMag.

” … demagnetizing an LP definitively removed a high frequency glaze or glare and seemed to enrich the midband… Demagnetizing LPs works. And do not try one of these devices unless you’re prepared to buy it. ” Michael Fremer, Stereophile

Furutech FI-50 NCF Series

Furutech Pure Power 6 NCF

Pure Power 6 NCF

Geavanceerde materialen en technologieën verzekeren je van stabiele en stille kracht voor je gehele systeem.

De Pure Power 6 NCF AC Mains Distributor is de laatste upgrade in de familie van Pure Power Distributors en is nu uitgerust met NCF-technologie. De Pure Power 6 NCF is gebouwd als een Zwitserse bankkluis; een virtueel zwart gat voor interferentie en elektromagnetische straling. De behuizing is gemaakt van een aluminiumsoort die wordt gebruikt in de high-end luchtvaartindustrie en de connectoren zijn gemaakt van de beste koolstofvezel en rhodium op de planeet.