Audio Note

Audio Note staat wereldwijd bekend om hun uitgebreide aanbod aan muzikale apparatuur in alle prijsklassen.

Vergeet hifi en start met genieten van muziek.
Nu en voor de rest van je leven...

De ontwerper Peter Qvortrup volgt zijn eigen weg om met muziek, een live beleving neer te zetten die nergens anders mogelijk is.

Alle Audio Note componenten bestaan in hun hart uit buizen. De ontwerpen zijn uitgekiend en staan bekend om hun intelligente lay-out en solide bouwkwaliteit. Wat met Audio Note direct opvalt is de rijke, open klank die vrijwel geen enkel ander merk kan bieden. Het gaat om het ervaren van een ultiem live-gevoel. Bijzonder aan Audio Note is dat ze dit weten te combineren met de hoogste resolutie, maar met name met de focus geheel op de muzikaliteit en het genieten van muziek. Audio Note is niet voor iedereen, maar veel liefhebbers willen daarna niets anders meer…

Audio Note is o.a. bekend van z’n topapparatuur, waaronder de Ongaku en de DAC 5 (gezien als de beste versterker en DAC ter wereld). Daarnaast biedt Audio Note ook  betaalbare componenten van hoog niveau. Een compleet Audio Note systeem levert de meeste Audio Note-magie, maar de veelzijdigheid van alle componenten maakt ook andere combinaties goed mogelijk. Voor ons is Audio Note onverslaanbaar.

Audio Note productimpressies