AVM

Het pure plezier van luisteren! Al meer dan 30 jaar ontwikkelen de mensen van AVM apparatuur van de hoogste kwaliteit.

Handgemaakt in Duitsland sinds 1986.

Handgemaakt in Duitsland sinds 1986. Het pure plezier van luisteren! Al meer dan 30 jaar ontwikkelen en vervaardigen de mensen bij AVM apparatuur om muziekweergave van de hoogste kwaliteit te leveren. AVM gelooft dat elke soort muziek, of het nu klassiek, jazz of popmuziek is, bedoeld is om de luisteraar plezier en emotie te brengen. Daar staan wij natuurlijk volledig achter!

AVM is prachtig gebouwd en heeft veel tijd en aandacht besteed aan een mooi ontwerp. Strak vormgegeven zodat de apparatuur in iedere setting tot zijn recht komt. AVM klink rijk en gecontroleerd en geeft de luisteraar de mogelijkheid om veel verschillende luidsprekers te proberen. Een AVM heeft als grote voordeel dat het veel luidsprekermerken moeiteloos kan aansturen. Daarmee is AVM een merk dat en goed klinkt, breed inzetbaar is en in onze ogen een aantrekkelijk aanzien heeft.

Neem een kijkje op de website van AVM. Een keur aan producten die het mogelijk maken vele klanten een muzikaal leven te bieden, want dat staat bij AVM en bij XFI nog altijd op nummer 1.

AVM productimpressies