Chord Electronics

Op de markt sinds 1989 en onder leiding van John Franks: een man met ruim 30! jaar ervaring met het ontwikkelen van digitale apparatuur. Wij zijn verguld met dit merk, het past ons als gegoten.

Innovation. Technology. Performance.

Alles wat Chord Electronics ontwikkelt bouwen ze ook zelf. Geen Chinese invloed. Echt UK-built op hoog niveau. En dan zijn ze ook nog succesvol in wat ze doen. Herkend en erkend door velen onder ons en professioneel gebruikt bij de allergrootsten: BBC, EMI, Abbey Road Studios in Londen, Sony Music Studios New York en Skywalker Sound. Opnieuw willen wij jullie, de luisteraars, dan ook van harte uitnodigen om bij een dealer te komen luisteren naar bijvoorbeeld de Hugo TT, Choral series,  Hugo 2 Mojo 2 of Poly. Maar ook de Ultima series verdiend het om gehoord te worden.

Precies, open transparant en spectaculair zonder ordinair te worden. Wij vinden de Chord Electronics echt geweldig. Niet alleen vanwege de uitgewogen techniek, maar  voornamelijk vanwege de klank. Veel digitale apparatuur die precies klinkt of een hoge resolutie heeft krijgt te maken met verlies aan klankkleur en middengebied. Het is, zoals je wellicht weet, ons streven om muziek te laten horen die natuurlijk klinkt. Zoals bedoeld is bij de master of tijdens het concert. De apparatuur van Chord Electronics doet dat wel, met behoud van natuurlijke klankkleuren en dat is geweldig.

Chord Electronics productimpressies